Business Case Voorbeelden

De afgelopen 25 jaar hebben we veel maatwerk software uitgedacht, door-ontwikkeld en onderhouden voor onze klanten.

Zowel zeer uitgebreide bedrijfskritische software die als kern van het bedrijf functioneert als koppelingen tussen bestaande pakketten en software ter vervanging van zelf ontwikkelde interne systemen.

NForza ontwikkelt maatwerk software voor uw bedrijf. Hieronder een greep uit de projecten waar we trots op zijn.

Xenox Music & Media

Xenox Music & Media is een innovatief multimedia bedrijf, waar alles draait om muziek en beeld. Ze bieden doordachte muziek- en mediaoplossingen voor horeca, retail, hotels, sportcentra, fitness en wellness bedrijven. Dit doen ze voor duizenden klanten en tientallen nationale en internationale organisaties en retailformules. NForza ontwikkelt de software voor zowel de afspeelkant (players) als de infrastuctuur.

Lees meer over deze case

ACTA (Academisch Tandheelkundig Centrum Amsterdam)

Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is de gezamenlijke faculteit Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam.

ACTA is in 1984 opgericht. Aan de faculteit worden studenten opgeleid tot tandarts, vindt wetenschappelijk onderzoek plaats, en worden patiënten behandeld. NForza heeft hier een geïntegreerde omgeving van boorsimulatoren en digitale leeromgeving ontwikkeld.

Lees meer over deze case

T2O Inspectie App

T2O is een internationaal opererend bureau, gericht op het ontwerpen en realiseren van software voor proces-technische installaties. Dit doet zij voor bedrijven, overheden en waterschappen. De klant levert als onderdeel van het dienstenpakket een software systeem om de overige diensten te ondersteunen: SMARTFAcQT. Dit systeem bestaat uit een plannings & rapportage (web)applicatie aangevuld met een applicatie voor de iPad t.b.v. het uitvoeren van inspecties in het veld.

Lees meer over deze case

Verdouw Bouwproducten

Verdouw Bouwproducten is een zelfstandige groothandel in  bouwmaterialen. Een totaalleverancier voor de bouwsector in Nederland. Dat doen ze vanuit meerdere vestigingen in Nederland, zoals in Gouda, Langerak en Apeldoorn

NForza ontwikkelt mee aan het eigen Warehouse Management System (WMS) voor het optimaal gebruik van de voorraadloodsen, het beheer van in- en uitgaande goederenstromen, controle op voorraadniveaus en alle logistieke processen die daarbij nodig zijn. Tevens adviseert en traint NForza het eigen developent team.

SVB (Sociale Verzekeringsbank) 

Zo’n vijf miljoen Nederlanders zijn voor uitkeringen zoals Kinderbijslag en AOW afhankelijk van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Wat kan er gebeuren als de software die dit regelt niet goed meer werkt? Dit leidt tot schandalen zoals te zien in de Zembla documentaire 'De Spaghetticode'

NForza heeft meegewerkt aan het onderzoek wat heeft geleid tot deze documentaire. Lees hoe machtige softwarebedrijven als Capgemini te werk gaan en waarom de overheid miljoenen euro’s betaalt voor niet werkende computersystemen.

Lees meer over deze case

eVision Industry Software

eVsion levert ‘Control of work’ software in de olie, gas & petrochemische industrie. De software is gericht op het controleren en optimaliseren van het operationele proces inclusief auditing en (realtime) risk management.

NForza levert zeer ervaren software architecten & Scrum-masters met kwaliteitsinspectie ervaring. Ze zijn verantwoordelijk voor het bepalen van team-indelingen, het afstemmen van de communicatie tussen business en development teams, de inter-team communicatie en de delivery procesoptimalisatie.

Wil je meer weten over deze cases?

NForza lost softwareproblemen van klanten op. Door onze jarenlange ervaring constateren we in no-time waar het probleem zit en komen we ook direct met een oplossing. 

Get in touch with our experts now!