NForza Training & Learning

Nforza (voorheen Oosterkamp training | consultancy) is in 1997 opgericht en heeft zich vanaf de oorsprong gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen en consultancy op het gebied van softwareontwikkeling.

Onze drijfveer is een enorme passie voor het vak softwareontwikkeling.

Vanuit deze passie voor softwareontwikkeling zijn we gespecialiseerd in trainingen en consultancy voor het Microsoft .NET platform. Door deze focus kunnen wij ons volledig concentreren op softwareontwikkeling. Hierdoor kunnen wij uitblinken op dit gebied.

Tijdens onze trainingen staat er een ontwikkelaar pur sang voor de groep, die door zijn didactische vaardigheden zijn kennis kan delen met de deelnemers. In de training is een informele sfeer voor ons heel belangrijk. De deelnemers moeten zich vrij voelen om alles te durven vragen. Doordat onze trainers zich niet boven de groep stellen lukt dit ook altijd!

Online Cursussen

Onderstaand kun je ons aanbod van cursussen vinden. Alle cursussen zijn zowel klassikaal, virtueel als on-demand te volgen. De cursussen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden, het cursusmateriaal is hoofdzakelijk engelstalig. Voor meer informatie kun je op de gewenste cursus klikken en je e-mail achterlaten. We nemen dan direct contact met je op. Of stuur direct een berichtje naar [email protected] 

Onze Trainers

Aan het kennisniveau van onze trainers besteden wij heel veel aandacht. Onze trainers beschikken allen over jarenlange ervaring op het gebied van softwareontwikkeling. Naast de technische vaardigheden wordt bij NForza veel aandacht besteed aan de didactiek door middel van scholing en certificering. Verder vinden wij het belangrijk dat een trainer bij NForza niet alleen bezig is met het trainersvak.

Naast het lesgeven worden onze trainers tevens ingezet als software-expert in ontwikkelprojecten. Door zelf nog actief deel te nemen aan ontwikkelteams blijven zij voldoende feeling houden met de praktijk. Zij kunnen zich dan ook als geen ander inleven in de problemen en vragen van onze deelnemers. De kwaliteit van onze trainers is de kracht van NForza. Verder schrijven onze trainers regelmatig technische artikelen voor diverse ICT magazines en presenteren zij zich als ‘leading speaker’ van technische sessies op diverse nationale en internationale evenementen (bijvoorbeeld bij Techorama, Microsoft Ignite). Zij verdiepen zich constant in de nieuwste technieken en lopen hierdoor altijd voorop in kennis.
Al onze trainers beschikken over een HBO/ Universitair opleidingsniveau. Na het behalen van hun diploma op ICT gebied hebben zij minimaal 15 jaar werkervaring opgedaan als senior ontwikkelaar en/of projectleider. Daarnaast zijn onze trainers volledig gecertificeerd als MCSD en beschikken zij over de Microsoft Certified Trainer status.
Kortom het kennisniveau van onze trainers staat hoog in het vaandel bij onze organisatie. Wij kunnen u dan ook garanderen dat dit niveau uitstekend is!

Ronald Harmsen

Ronald Harmsen is een senior consultant en Microsoft Certified trainer en ontwikkelt sinds midden jaren negentig professioneel software. Ronald is gepassioneerd door software-architectuur en het verbeteren van de prestaties van zowel applicaties als ontwikkelingsteams. Hij richt zich op het bouwen van hoogwaardige software en is lid van het bestuur van het Institute for Software Quality. Verder is Ronald een regelmatige spreker op events zoals Microsoft TechDays, Techorama, DevSum Sweden, DevTeach Montreal en is als lead-trainer ieder jaar aanwezig op Microsoft University in Noorwegen. 

Lees meer

Erik van Appeldoorn

Erik is een communicatieve software engineer, team-lead en trainer. Hij deelt graag zijn ervaringen door cursussen te geven, software ontwikkelaars te coachen en te spreken op conferenties zoals bijvoorbeeld de Microsoft Techdays. Daarnaast is Erik een lead trainer van het Microsoft University programma in Noorwegen. Als Microsoft Certified Trainer en Microsoft Certified Professional Developer is Erik met name gefocust op het .NET en .NET Core platform, Azure Cloud Solutions, DevOps, CI / CD, Agile principes en moderne front-end technologieën zoals Angular en TypeScript.

Lees Meer

Thomas Huijer

Thomas is een senior architect / consultant die ontwikkelingsteams coacht op basis van meer dan 15 jaar ervaring in het veld. Hij is vaak aanwezig als spreker op internationale evenementen en conferenties en heeft voor verschillende bedrijven gewerkt in de rol van software-architect of teamleider. De lesstijl van Thomas is los en informeel en hij is nooit bang om onderwerpen aan te raken die niet in het reguliere cursusmateriaal worden behandeld. Voor zijn inspanningen voor de C # -gemeenschap werd Thomas door Microsoft bekroond als Most Valuable Professional (MVP) op C #.

Lees meer