Business Case Xenox Music & Media

Xenox is een full service muziek, beeld en narrowcasting bedrijf, waar NForza als sinds 2006 intensief mee samenwerkt.

Sinds 2006 hebben we in deze nauwe samenwerking een compleet ecosysteem opgezet, uitgebreid en onderhouden

Neem contact met me op
 

Muziek en Video Players

In de afgelopen 15 jaren heeft NForza voor Xenox diverse soorten players ontwikkeld om muziek en of videoclips af te spelen.Deze players zijn zowel op Linux als Windows gemaakt en  hebben een touchscreen als optie. Voor deze players zijn snelheid van bediening en stabiliteit een absolute must. 

Mobile Apps

Een jukebox-app waarmee gasten real-time in horecazaken tracks kunnen aanvragen is een voorbeeld van één van de apps die NForza voor Xenox heeft ontwikkeld. Ook hebben we Xenox Remote gemaakt, waarbij je de app op je telefoon als afstandsbediening voor de Music Managers.

Portal en Infrastructuur 

Om zowel Xenox al klanten van Xenox de mogelijkheid te bieden om zelf online muziek te beluisteren en in te delen heeft NForza een Management System ontwikkeld. De bijbehorende infrastructuur voor deze portal en de mobile apps alsmede het  onderhoud hiervan wordt ook door NForza verzorgd. 

Ontwikkeling van Embedded Muzieksystemen, Infrastructuur en Apps.

Xenox is een full service muziek, beeld en narrowcasting bedrijf, waar NForza als sinds 2006 intensief mee samenwerkt. Vanaf het begin hebben we in deze nauwe samenwerking een compleet ecosysteem opgezet, uitgebreid en onderhouden. Dit ecosysteem omvat onder meer de volgende producten:

– Music Manager
– Music & Media Manager
– Music Station
– Spotlight Media Platform – Digital Signage
– Xenox Selector – Jukebox app voor IOS & Android (Now in App Store & Play Store)
– Xenox Remote Control – IOS & Android Bedienings app voor Music (&Media) Manager en Music Station
– Xenox Management System – In- en Extern beheersplatform voor bovenstaande producten
– Xenox Integrated Player – Door api aangestuurde Store & Forward AudioPlayer voor (audio)-playback op externe (narrowcasting) devices
– Contentmanagement systeem voor Xenox medewerkers op diverse Europese locaties
– Klantportaal waarin klanten zelf hun muziekplanning, maar ook custom content zoals advertenties etc. kunnen plaatsen.

Projectwerking

Het belangrijkste in een samenwerking is dat beide partijen elkaar begrijpen. Zodra je de business van een opdrachtgever begrijpt, kun je met hem meedenken en goed adviseren.

Xenox geeft aan wat de commerciele wensen zijn, NForza fungeert als sparring-partner.

Samen  wordt gekeken wat de snelste, en veiligste weg is om nieuwe functionaliteiten te implementeren. We proberen met minimale effort een maximaal resultaat te behalen.

Wil je meer weten over deze case?

Of ben je benieuwd wat NForza voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. We komen graag langs om een kopje koffie met u te drinken

Get in touch with our experts now!